Home » Life coaching

Life coaching

“Zelfkennis is voor de ziel wat een koud bad is voor het lichaam. Bij beide is de eerste gewaarwording vaak schrik, terwijl de tweede van opfrissende en krachtgevende aard is.” (E.F. Cremer)

Point of no return of uitgelezen kans?

Je staat op een punt in je leven waar je voelt dat er iets te gebeuren staat, dat er iets móet gebeuren. Je voelt je onrustig. Je bent ontevreden, en het heeft iets te maken met je relatie, je werk, je vrienden,… Je lichaam vertelt je dat er iets mis is. Je voelt je lusteloos en depressief. Je hebt angstaanvallen. Je hebt geen zin in sociale contacten. Het grote woord is eruit: je hebt een burn-out.

Je weet ook dat het zo niet verder kan. Je wilt het heft in eigen handen nemen, aan je eigen ontwikkeling werken. Je wilt een betere communicatie met de anderen, op zoek gaan naar je missie in het leven. Je verlangt naar meer balans tussen werk en privé. Je zoekt meer innerlijke rust, evenwicht.

Life coaching wil zeggen dat we samen op zoek gaan naar wat je echt wilt in het leven, en hoe je dit kunt realiseren. We zoeken naar een weg om jezelf te ontwikkelen, om je bewuster te worden van hoe je echt wilt leven, wie je echt bent. Ikzelf als coach ben een hulpbron die je leert te bewegen doorheen je persoonlijke ontwikkeling, je levensloop, je loopbaan.

Contacteer me voor een afspraak of voor bijkomende informatie: Contacteer me


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share
Share