Luc Van De Steene

Stel dat je, soms na veel wikken en wegen, de stap wil zetten naar coaching, therapie, persoonlijke begeleiding of hoe je het ook mag noemen…

Maak gerust een afspraak. Het verplicht je tot niets.

Tijdens de intake krijg je de kans om – in alle vertrouwen en in een veilige omgeving – aan te geven wat je graag wil aankaarten. Wat mezelf betreft huldig ik het principe: schoenmaker, blijf bij je leest. Dit betekent onder meer dat ik je zal doorverwijzen mocht er sprake zijn van lichamelijke en/of andere ernstige klachten.

Het komt jou toe om te zeggen wat je zelf verlangt – in het leven, in je werk, je relatie… – en/of waar je telkens weer tegenaan loopt. Is je antwoord “ik weet het niet” of het is allemaal niet (meer) zo duidelijk, dan zoeken we het samen uit. Het is mijn job.

Misschien heb je een getuigenis gehoord of een presentatie bijgewoond, die je aan het denken heeft gezet… Misschien heb je een boek gelezen waarin je jezelf hebt herkend… Het kan zeker een aanknopingspunt zijn voor ons gesprek.

Misschien is er geen directe aanleiding maar wil je jezelf beter leren kennen… (zelfkennis is de sleutel tot geluk!). Misschien heb je ergens gelezen dat iedereen een schaduwkant heeft, een blinde vlek, en je wil er graag meer zicht op krijgen…

In het dagelijks leven ervaar je zelf ook voldoende dat er tal van zaken zijn die ons verstand te boven gaan, waar je geen vat op hebt. Hoe komt dit? Wat maakt dat we vaak niet het leven (kunnen) leiden dat we zelf zouden willen? 

Met deze vragen verwijs ik impliciet naar de rol van het onbewuste. Om een ‘gelukkig leven’ te kunnen leiden is het van het allergrootste belang om zicht te krijgen op wat er in je onbewuste speelt. Wat zit er onder de radar? Ken je je eigen basisdrijfveer, je diepste gedachten (onbewuste overtuigingen), je conditionering? Daarop een antwoord vinden is zo verhelderend!

Om je van dienst te zijn kan ik de nodige bagage inzetten:

  • expertise in NLP
  • OCP-methodiek (gericht op transformatie van de gedachte ‘ik ben niet goed genoeg’), uitgevoerd in combinatie met een diepe Ericksoniaanse trance (een unieke formule!)
  • Ericksoniaanse hypnotherapie (aangeleerd bij Anné Linden, New York Training Institute for Neuro-Linguistic Programming)
  • grondige kennis van het enneagram
  • onomkeerbare groei naar een hoger bewustzijnsniveau via bewustzijnscreatie (Creative Consciousness Program)

Samen bekijken we wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten.

Welkom!

Neem gerust contact of laat een bericht achter: +32(0)486 89 76 33.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.