Home » Meer welzijn met lichttherapie

Meer welzijn met lichttherapie

De PSiO  licht en relaxatie-therapiebril

PSiO is een Belgische innovatie. Het is een lichtstimulatie bril uitgerust met een MP3 «licht speler». Hij combineert de lichtstimulatie met de relaxatie-stem en gekleurde, muzikale lichteffecten. Heb je slaapproblemen, kom je moeilijk tot rust, blijf je piekeren? Of ben je vermoeid, heb je moeite met je te concentreren of last van seizoensdepressie? De PSiO-technologie biedt een innoverende, eenvoudige en efficiënte oplossing.

Welke oplossingen biedt de PSiO ?

1. Meditatie

Deze programma’s maken gebruik van symbolische verhalen die onderhoudend en rustgevend zijn. Ze zijn rechtstreeks gericht op uw onderbewustzijn, dat deze boodschappen opvangt terwijl uw aandacht rust.

2. Turbo-siesta met muziek

U kiest uit één van de programma’s (5 tot 20 minuten) en na een originele, muzikale rustpauze zijn uw batterijen weer helemaal opgeladen, loopt u over van energie en voelt u zich als herboren!.

3. Relaxatie

Aangename stemmen brengen u naar een plek van rust en kalmte met zachte muziek en natuurgeluiden op de achtergrond. Het gepulseerd licht zet een einde aan het rusteloos gepieker. De aandacht vermindert en komt uiteindelijk volledig tot rust aan de grens met de slaap. Dit is de ideale staat om positieve gedachten en beelden te vormen in het diepst van jezelf.
Het gevoel van herstel is gegarandeerd !

Bel 0473/934 144 om een afspraak te maken zodat je de PSiO bril kan uitproberen en ik je bijkomende uitleg kan geven. Je kan hem later ook aankopen zodat jij en/of je familie thuis kan verder genieten.

Folder met meer uitleg over wat de PSiO is en hoe die werkt.

Artikel Trends 2013

Contacteer ons voor een afspraak om de PSiO te testen of voor bijkomende informatie: info@sephira.be 

Share
Share