Home » Belinda Buysse

Belinda Buysse

“Het is niet omdat dingen moeilijk zijn dat we niet durven, het is omdat we niet durven dat ze moeilijk zijn”

Seneca

AANDACHT! Dit jaar neemt Belinda geen cliënten meer aan.

Wanneer psychologe Belinda Buysse in 2005 Sephira boven de doopvont houdt, brengt ze meteen al vele jaren ervaring aan boord, samen met haar passie voor mensen.

Belinda: “Ik ben in 1990 aan de VUB afgestudeerd als licentiaat in de psychologie. Vrijwel onmiddellijk kan ik in de privésector aan de slag als human resources-medewerker. Het is het begin van vijftien boeiende jaren in het bedrijfsleven, de laatste jaren als Human Resources Director. Ik werk onder meer voor Mercedes-Benz, Mobistar, Colt Telecom en Lloydspharma.

“Gaandeweg zie ik het volledige scala van HR-activiteiten de revue passeren. Werving en selectie is daarin altijd een heel belangrijke component geweest. Het hele scala dus: individuele coaching, teamcoaching, training, opleiding tot en met de meer technische HR-domeinen.

“Mijn fundamentele interesse in de manier waarop mensen functioneren, zich ontwikkelen en groeien heeft me doen kiezen voor een coachende rol in de menselijke ontwikkelingsprocessen. Ook mijn eigen zoektocht en gevecht met burn-out, hoogsensitiviteit, depressie hebben me heel wat bijkomende opleidingen doen volgen. De opleidingen Master in NLP (Neurolinguïstisch Programmeren), Solution Focused Therapy, Stress- en burn-out en Hypnotherapie hebben zelfs een nieuwe wending aan mijn leven gegeven.

“Ik wil met mijn kennis en ervaring anderen helpen om zichzelf te ontwikkelen en met meer goesting  en vertrouwen in het leven te staan. Ik nodig je van harte uit om dit via deze website te ontdekken. Geef me gerust een seintje voor een kennismakingsgesprek.”


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share
Share