Sephira

“Het is niet omdat dingen moeilijk zijn dat we niet durven, het is omdat we niet durven dat ze moeilijk zijn.” (Seneca)

IMG_9482

Sephira, what’s in a name?

Sephira bvba bestaat sinds 2005. Niet meer nagelnieuw dus, wel springlevend en boordevol ervaring. Die ervaring is zelfs al vele jaren aan boord wanneer Sephira van start gaat. Sephira is immers het persoonlijke initiatief en de uiting van een passie voor mensen van psychologe Belinda Buysse (1966).

“Ik ben in 1990 aan de VUB afgestudeerd als licentiaat in de psychologie. Vrijwel onmiddellijk kan ik in de privésector aan de slag als human resources-medewerker. Er zullen vijftien boeiende jaren volgen waarvan de laatste jaren als Human Resources Director. Ik werk onder meer in dienst van Mercedes-Benz, Mobistar, Colt Telecom en Lloydspharma.

“Gaandeweg zie ik het volledige scala van HR-activiteiten de revue passeren. Werving en selectie is daarin altijd een heel belangrijke component geweest. Het hele scala dus: individuele coaching, groepscoaching, training, opleiding, tot en met de meer technische HR-domeinen.

“De praktijk van elke dag heb ik altijd weten te onderbouwen met bijkomende opleidingen. De opleidingen ‘Master in NLP’ (Neurolinguïstisch Programmeren) en ‘Solution Focused Therapie’ hebben zelfs een nieuwe wending aan mijn leven gegeven. Mijn fundamentele interesse in de manier waarop mensen functioneren, ontwikkelen en groeien heeft me doen kiezen voor een coachende rol in de menselijke ontwikkelingsprocessen. Ik nodig je van harte uit om dit doorheen deze website te ontdekken. Geef me gerust een seintje voor een diepgaander gesprek, of laat hieronder een reactie achter.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *