Belinda Buysse

Het is niet omdat dingen moeilijk zijn dat we niet durven, het is omdat we niet durven dat ze moeilijk zijn

Seneca

Sephira, what’s in a name?

Sephira bvba bestaat sinds 2005. Niet meer nagelnieuw dus, wel springlevend en boordevol ervaring – zie ook Luc Van De Steene. Die ervaring is zelfs al vele jaren aan boord wanneer Sephira van start gaat. Sephira is immers het persoonlijke initiatief en de uiting van een passie voor mensen van psychologe Belinda Buysse.

“Ik ben in 1990 aan de VUB afgestudeerd als licentiaat in de psychologie. Vrijwel onmiddellijk kan ik in de privésector aan de slag als human resources-medewerker. Er zullen vijftien boeiende jaren volgen waarvan de laatste jaren als Human Resources Director. Ik werk onder meer in dienst van Mercedes-Benz, Mobistar, Colt Telecom en Lloydspharma.

“Gaandeweg zie ik het volledige scala van HR-activiteiten de revue passeren. Werving en selectie is daarin altijd een heel belangrijke component geweest. Het hele scala dus: individuele coaching, groepscoaching, training, opleiding, tot en met de meer technische HR-domeinen.

Mijn fundamentele interesse in de manier waarop mensen functioneren, ontwikkelen en groeien heeft me doen kiezen voor een coachende rol in de menselijke ontwikkelingsprocessen.  Ook mijn eigen zoektocht en gevecht met Burn-Out, Hoogsensitiviteit, depressie hebben me gebracht tot heel wat bijkomende  opleidingen. De opleidingen ‘Master in NLP’ (Neurolinguïstisch Programmeren), ‘Solution Focused Therapie’, ‘Stress en Burn-Out Coaching’ en ‘Hypnotherapie’ hebben zelfs een nieuwe wending aan mijn leven gegeven. Ik wil met mijn kennis en ervaring anderen helpen om zichzelf te ontwikkelen en met meer goesting  en vertrouwen in het leven te staan. Ik nodig je van harte uit om dit doorheen deze website te ontdekken. Geef me gerust een seintje voor een diepgaander gesprek, of laat hieronder een reactie achter.”

Contacteer me voor een afspraak of voor bijkomende informatie: Contacteer me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.